Oproep: welke weg sloeg jij in na je opleiding aan de UGent?

01 apr 2021

Was jij na je opleiding goed voorbereid op de arbeidsmarkt? Heb je vlot een job gevonden? Sluit je diploma aan op je beroep, of sloeg je net een andere weg in? We zijn benieuwd naar jouw ervaringen.

Als oud-student ontving je een mail met een persoonlijke link om de vragenlijst in te vullen. Deel jouw mening en ervaring met ons. Het duurt 10 tot 15 minuten om de vragen te beantwoorden.

Met jouw antwoorden verbeteren we de kwaliteit van onze opleidingen, geven we onze (toekomstige) studenten een realistisch beeld van de arbeidsmarkt en bereiden we hen er beter op voor. De resultaten verschijnen in de loop van het najaar op Infinitum.

Geen uitnodigingsmail ontvangen? Controleer je e-mailadres en voorkeuren in je profiel.