Uitnodiging 100-jarig bestaan Vlaamse Geneeskundige kring UGent

Op 10 november 2021 viert de Vlaamse Geneeskundige Kring, haar 100-jarig Lustrum. Een unicum. Daarom worden er tijdens de week van 10 november verschillende activiteiten georganiseerd voor zowel studenten als Alumni waarbij mooie, vervlogen tijden, gekoesterde herinneringen en oude vriendschappen centraal staan.

Ongetwijfeld kunt u zich de schone studententijd nog levendig herinneren. Een studententijd die tussen de lessen en het studeren door vol was van fuiven, galabals, Revue’s, cantussen en zo veel meer. Onvergetelijke tijden die u tijdens ons Lustrum in de vorm van verschillende activiteiten kunt herbeleven. Uitgebreide informatie over de Lustrumweek kunt u terugvinden in de infobrochure.

Tijdens de feestelijkheden verenigen we graag zoveel mogelijk oud-leden (gedoopt of niet gedoopt) en Alumni met elkaar.