Met 27 edities kan je stilaan van een vaste waarde of sterker nog, een traditie spreken. Het sollicitatieseminarie 2021 (1 en 2 april) was dit jaar echter toch een unicum, want voor het eerst vond het niet in Malle, maar volledig online plaats.

Onze studenten konden tijdens deze digitale editie heel wat opsteken van interessante sprekers uit het werkveld en van geëngageerde alumni die een uurtje met onze masterstudenten over hun job in gesprek gingen.

Bedankt alumni Pelle Craen, Ona Vandenameele, Sofie Goetry, Hanne Anseeuw, Nikki Blijweert, Bert De Kerpel, Sarah Debode, Louise Pype, Jantien Vermeiren, Nele Vandenberghe, Lynn Vermeersch, Pieter Lambrecht, Charlotte Vanhenden, Eline Serlet, Bart Deweirdt, Noor Heyman, Ilse Cambier, Céline Van De Walle, Joeri Van Liefferinge, Ellen De Geyndt, Fien Vandemoortele, Tine Gheldof, Jozefien Maricou en Hannelore De Groot!

Proficiat ook aan de studenten die de uitdaging aangingen om een gesimuleerd sollicitatiegesprek met échte recruiters te voeren!

Wil je als alumnus/alumna ook graag je expertise uit het werkveld met ons delen, neem dan contact op met Kimberley Callens en wie weet ben je in de toekomst opnieuw op de campus te vinden, als gastspreker bijvoorbeeld.

solsem1 solsem3

solsem4