"Untold Asian Stories.be" zoekt medewerkers en verhalen van mensen met Aziatische roots

"Wij zijn Lotus, Emily en Ann, drie vrouwen met Chinese roots. We willen met Untold Asian Stories het diversiteitsdebat in België verbreden en een veilige omgeving creëren voor mensen met Aziatische roots om te praten over hun ervaringen. Het doel is om mensen te verbinden, over de grenzen van onze eigen culturele achtergrond heen. 

We gaan vanaf deze zomer via verschillende social media platforms verhalen delen over mensen met Aziatische roots, zodat wij zichtbaarder worden in de Belgische samenleving. Daarnaast willen we, via een Facebookgroep, in gesprek gaan met mensen met Aziatische roots en praten over waar zij mee zitten. Dat kunnen grote en kleine dingen zijn. 

We zijn op dit moment verhalen aan het verzamelen van mensen met Aziatische roots, zodat we genoeg materiaal hebben om in de zomer echt van start te kunnen gaan. We zoeken zowel mensen die kort iets over zichzelf willen vertellen als mensen die het leuk vinden om anderen te interviewen. Ben jij of ken jij zo iemand? Dan mag je ons een mailtje sturen naar contact@untoldasianstories.be

 

Other news