Sterke thesis? Doe mee aan de Vlaamse Scriptie Prijs!

14 sep 2020

Ben je pas afgestudeerd en schreef je net een sterke masterproef?

Vergeet je dan zeker niet in te schrijven voor de Vlaamse Scriptieprijs.Jemaakt kans op geldprijzen tot 2.500 euro en/of heel wat persaandacht voor je werk.  Wie kan deelnemen?Alle afstuderende bachelor-en masterstudenten van Vlaamse hogescholen en universiteiten die tussen 6 oktober 2019 en 4 oktober 2020 succesvol een eindwerk voltooiden.Wat kan je winnen? Alle deelnemers maken kans op de hoofdprijs: de Vlaamse Scriptieprijs ter waarde van 2.500 euro.

Daarnaast reiken we ook verschillende waardevolle deelprijzen uit, zoals:

Klasseprijs voor onderwijsscripties t.w.v. 1.000 euro

Agoriaprijs voor technologiescripties t.w.v. 1.500 euro

Eosprijs voor scripties uit exact-wetenschappelijke richtingent.w.v. 1.000 euro

Hoe deelnemen?Ga de uitdaging aan en vat je scriptie samen in een journalistiek artikel van maximaal 1.000 woorden. Upload dit artikel én je eindwerk uiterlijk 4 oktober via scriptieprijs.be.  Haal de pers met je werk!  Dankzij mediapartners als Metro, Belga,Eos,Klasse en andere perscontacten verschijnen de artikels die de studenten schrijven op regelmatige basis in de pers. Recente voorbeelden zijn terug te vinden op de website en in de Vlaamse Scriptiekrant.

Veel succes!